HTC Superfloor / betongsliping

Varianter av superfloor.

  • Platinum.    Dette er den mest vanlige varianten med 8 trinns sliping der du får fram til dels store steiner og får en speilblank finish.
  • Gold.    Dette er en variant med 7 trinns sliping der det ikke slipes like dypt som på Platinum og steinbildet vil da bli med mindre steiner eller «mukker» som det kalles, avsluttes så med en speilblank finish eller matt finish om det er ønskelig.
  • Silver.    Dette er en variant med 5 trinns sliping der det slipes like dypt som på Platinum, med store steiner i steinbildet. men finish er av matt utførelse.
  • Silver plus.    Denne varianten er som Varianten over, men med ett polertrinn ekstra, Noe som gjør gulvet semi-blankt og en anelse mørkere i farge.
  • Salt og pepper.    Er en fire trinns sliping der det slipes lett igjennom betonghuden, med Noen synlige sandkorn og et «Røft» utsende som enten avsluttes med høyglanspolering til en speilblank finish eller til matt finish. Denne varianten krever at gulvet er støpt veldig plant og avsluttes med «helikopter» (betong pussemaskin) etter støping.
  • Bush hammered. Gir en Strukturert, Fasetert og grov overflate med høy friksjon og sklisikring, vil få fram mye stor stein og er typisk brukt på gangstier, gårdsplasser og steder som har høyt krav til sklisikring.

Alle varianter blir fortettet (impregnert) og påført en toppforsegling. Vi bruker Produkter med høy kvalitet fra C2 Scandinavia AS (Crete Colors) med fullt rengjørings og vedlikeholdsprogram. Det vil i etterkant av sluttført gulv bli sendt en FDV Dokumentasjon men en håndbok for gulvet og hvordan du best kan rengjøre og vedlikeholde gulvet ditt.

Bad og våtrom. Der bruker vi en toppforsegling fra weber som gjør gulvet en tanke matt.

 

For mer detaljert informasjon om de forskjellige variantene, Klikk på PDF beskrivelsene under.

Beskrivelse Superfloor Platinum PDF

Beskrivelse Superfloor Gold PDF

Beskrivelse Superfloor silver/silver plus PDF

Beskrivelse Bush Hammer/Ravager PDF